Appartementen

SCHIEDAMGR2

Appartementen

Alle appartementen zijn vier-kamer woningen. Ook hebben ze allemaal eigen grond.
De appartementen zijn flexibel indeelbaar. Voor iedereen zal de woning op maat worden gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld ruimten samenvoegen of de indeling aanpassen.

Woningtype-A1-schaal-1_100

Woningtype A1: Begane grond

Wanneer u deze woning betreedt, valt u direct de grote, ruime entree op. In de hal zijn ook een toilet en opbergruimte aanwezig. De comfortabele ruime woonkamer heeft veel natuurlijk licht door de grote ramen. Vanuit de keuken heeft u direct zicht naar buiten. De grote huiskamer heeft veel mogelijkheden. De woning heeft drie grote luxe slaapkamers. Vanuit de slaapkamers komt u bij de badkamer die ruimte biedt voor bijvoorbeeld een ligbad, douchecabine, twee wastafels en een toilet. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op het balkon en de buitenruimte.

 

 

Woningtype-A2-schaal-1_100Woningtype A2: 1e, 2e, 3e en 4e etage

Wanneer u deze woning betreedt, valt u direct de grote, ruime entree op. In de hal zijn ook een toilet en opbergruimte aanwezig. De comfortabele ruime woonkamer heeft veel natuurlijk licht door de grote ramen. Vanuit de keuken heeft u direct zicht naar buiten.  De grote huiskamer heeft veel mogelijkheden. De woning heeft drie grote luxe slaapkamers.  Vanuit de slaapkamers komt u bij de badkamer die ruimte biedt voor bijvoorbeeld een ligbad, douchecabine, twee wastafels en een toilet. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op het balkon en de buitenruimte.

 

Woningtype B: Begane grond

De entree van deze woning is in een ruime hal. In deze hal treft u naast een garderobe. ook een toilet en een ruime berging aan. De woonkamer is ruim en heeft grote ramen die ruim licht doorlaten en zorgen voor prachtig uitzicht.
De keuken is een echte leefkeuken voor mooie avonden. De badkamer is compleet, en biedt comfort. De woning heeft drie slaapkamers. Het balkon is ruim en heeft een lounge karakter, genoeg ruimte om te genieten van uw uitzicht.

 

Woningtype-C-schaal-1_100

Woningtype C: 1e, 2e, 3e en 4e etage

De entree van deze woning is in een ruime hal. In deze hal treft u naast een garderobe. ook een toilet en een ruime berging aan. De woonkamer is ruim en heeft grote ramen die ruim licht doorlaten en zorgen voor prachtig uitzicht.
De keuken is een echte leefkeuken voor mooie avonden. De badkamer is compleet, en biedt genoeg ruimte voor alle comfort.
De woning heeft 3 slaapkamers. Het balkon is ruim en genoeg ruimte om te genieten van uw uitzicht.

 

Woningtype-D-schaal-1_100

Woningtype D: 1e, 2e, 3e en 4e etage

Deze woning is stijlvol gebouwd, biedt privacy en geeft u een vrij uitzicht over de wijk.  In de ruime hal met een garderobe bevinden zich het toilet en een ruime berging. De brede woonkamer, grote keuken en ruime slaapkamers bieden deze woning een hoog comfort.  De badkamer is ruim genoeg voor een ligbad, een douche en een toilet. Een tweede wasbak behoort ook tot de mogelijkheden.  Het balkon is comfortabel heeft genoeg ruimte om te kunnen genieten van uw uitzicht.

 

TOTAAL

Laat een reactie achter